Dr. Mommaerts is expert op het gebied van autosuggestie. Hij leert je luisteren naar je lichaam en laat je eens op een 'andere' manier kijken naar al je klachten. Geen wondermiddelen, maar een ontdekkingsreis naar jezelf, je innerlijke en de kracht.

Je wil je goed in - je vel voelen-: happy, gezond en fit. Maar er zijn van die dagen dat het allemaal niet zo goed lukt. - Voel je je wat ziekjes? - Is het die alledaagse pijn? - Speelt je spijsvertering je weer parten? - Zijn het eerder "vage" klachten zoals hoofdpijn, misselijkheid... - Heb je gewoon een rotdag? Er ooit al aan gedacht dat je daar ZELF iets aan kan doen?

Dr. Mommaerts wel, hij is namelijk expert op het gebied van autosuggestie. Hij leert je luisteren naar je lichaam en laat je eens op een 'andere' manier kijken naar al je klachten. Geen wondermiddelen, maar een ontdekkingsreis naar jezelf, je innerlijke en de kracht die daarvan kan uitgaan. Want ook in jou schuilt er een "dokter in jezelf".

Kom daarom GRATIS luisteren naar Dr. Mommaerts, schrijver van 5 boeken en bezieler van Aurelis, organisatie voor autosuggestie, relaxatie en innerlijke sterkte.

Maandag 23 mei van 19.30u tot 21.30u. Inschrijven verplicht: 014 85 91 50 of via Well2DAY.herentals@socmut.be